Hjem > Nyheder > Nyheder

Vælg skyggenettet med rimelighed! Døm ikke skyggenettet efter dets farve

2023-06-02


På nuværende tidspunkt er solskærmsnet på markedet hovedsageligt sorte og sølvgrå. Sort solskærmsnet har høj skyggehastighed og hurtig afkøling. Den er velegnet til korttidsdækkende brug på marker, der kræver fin håndtering i varme sommer. Sølvgrå solskærm med lav skyggehastighed, velegnet til lette kærlige grøntsager og langtidsdækning.




Tomater er for eksempel lyselskende planter, og så længe de får 11 til 13 timers sollys, vil de vokse robust og blomstre tidligt. Selvom effekten af ​​lysvarighed på tomat var mindre vigtig, var lysintensiteten direkte relateret til udbytte og kvalitet. Utilstrækkeligt lys, let at forårsage plantefejlernæring, vækst, blomstring reduceret. Tomatlysmætningspunktet er 70 tusinde lux, lyskompensationspunktet er 30.000 til 35.000 lux, den generelle lysintensitet om sommeren er 90.000 til 100.000 lux.
Skyggegraden af ​​sort solskærmsnet er høj, hvilket kan nå op på 70%. Hvis der anvendes sort solskærmsnet, kan lysintensiteten ikke opfylde det normale vækstbehov for tomat, hvilket er let at få tomaten til at vokse, og ophobningen af ​​fotosyntetiske produkter er utilstrækkelig. Skyggegraden for de fleste sølvgrå solskærmsnet er 40% ~ 45%, og lystransmittansen er 40.000 ~ 50.000 lux, hvilket kan imødekomme det normale vækstbehov for tomat. Så tomater er bedst dækket af en sølvgrå solskærm.



På nuværende tidspunkt er der to slags solskærmsnetproduktionsmaterialer på markedet. Den ene er lavet af højdensitets polyethylen tilsat farve masterbatch og anti-aging masterbatch produceret af petrokemiske virksomheder gennem tegning og vævning; den anden er lavet af genbrugt gammelt solskærmsnet eller plastikprodukter gennem oparbejdning. Det er underforstået, at solskærmsnettet produceret med genbrugsmaterialer ikke kun er lav finish, hård fornemmelse, mere med skarp lugt og kort levetid, de fleste kan kun bruges i et år. Og højdensitet polyethylen solskærmsnet anti-aging, holdbart, dets levetid kan nå 3-5 år.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept