Hjem > Nyheder > Nyheder

Presenning kan spille en aktiv rolle i at forebygge trafikulykker

2023-06-08


For det første vil motorvejskøretøjets kørsel og lufthastigheden, godsets vindmodstand, hvis lastbilen ikke dækker presenningen, de transporterede varer er lette at blive blæst af, også producere luftstrømshvirvel, så varerne mister stabilitet, hvis køretøj bump på dette tidspunkt, er det mere sandsynligt, at der forekommer vareudslip.
Så på dette tidspunkt fremhæves presenningens rolle, og dækker derefter presenningen til efter at have bundet varerne fast, så varerne ikke er udsat, og delene ikke overskrides. Kroppen er relativt kort, den overskydende del af presenningen kan foldes og diagonalt trækkes og fastgøres, og den hængende del af presenningen kan ikke blokere sikkerhedskomponenterne såsom reflekterende skilte, lamper og baglygter. Presenningen skal bindes for at sikre, at knuden er fast, ingen slør, for at sikre, at køretøjet nødbremser, skarpe sving, bump i bilen, når godset ikke spildes.




For det andet skal du sprøjte reflekterende materiale på presenningen, øge reflektionshastigheden af ​​bagenden og siden af ​​lastbilen, tydeligt identificere omridset af lastbilen og forbedre lastbilens sikkerhed.

Betydningen af ​​at gøre det: For det første har det reflekterende materiale på presenningen en god perspektiveffekt under dårligt vejr såsom dis, regn, sand og støv, hvilket kan reducere påvirkningen af ​​jord eller andet snavs i luften på køretøjets identificerbarhed, og kompensere for manglen på køretøjets baglygter, især manglen på karrosseriudsyn fra siden. For det andet kan det reflekterende materiale på presenningen under betingelser med ingen belysning eller dårlig belysning om natten forbedre identificerbarheden af ​​køretøjet om natten og reducere natkollisionsulykken. For det tredje, når lyset er stærkt i løbet af dagen, kan det også få kroppens omrids til at fremstå klart, og det reflekterede lys med høj lysstyrke minder de forbipasserende køretøjer og fodgængere om at undgå.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept